top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Miten voi olla totta?

Päivitetty: 10. maalisk. 2019


Aivot käyttävät mieluummin ketoaineita kuin glukoosia polttoaineekseen ja se saattaa aiheuttaa esimerkiksi tämän tyyppisiä harhakuvitelmia :D

Välillä, kun lueskelen Hyvään Oloon!- verkkokurssin naisten kokemuksia, hiipii mieleeni muutaman sekunnin ajan outo epäilys, että joku on palkannut heidät kertomaan näitä juttuja, niin uskomattomilta ne tuntuvat... Sitten tajuan, ettei se voi tietenkään olla niin. Jos joku olisi palkannut, sen täytyisi olla minä itse. Heh! Joten jatkan hämmästelyä, ihmettelyä ja iloitsemista ja uskon, että totta ne ovat kaikki.


Kokemukset ja tulokset ketoruokavaliosta ovat tosi hienoja. Olenhan itsekin ne kokenut, mutta kun ne tapahtuvat myös jollekulle muulle, niin se tuntuu mukavalle. Toki mukaan mahtuu mutkia ja takapakkiakin, mutta juuri siksi on olemassa verkkokurssi, tuki ja ohjaus sekä ryhmä. Kun elimistö siirtyy sokerin polttamisesta rasvapolttoisuuteen, se toisinaan vaatii enemmän sopeutumista, aikaa ja vähän ponnistelujakin. Jollekin tämä ruokavalio on kuin luotu ja siihen solahdetaan vaivattomasti, toisella se vaatii työtä ja sopeutumista. Vain harvalle se ei sovi ollenkaan ja heillekin todennäköisesti vähän hiilihydraatteja lisäämällä.


Naiset kurssilla ovat vähän kuin nämä minun Naistenpäivän tulppaanit; sieltä hieman nuupahtaneesta hiilaripöhöstä noustaan virkeänä kukoistamaan. Siltä minustakin on tuntunut jo pitkään. Ketogeeninen ruokavalio antaa valtavasti energiaa ja virkeyttä jo itsessään sillä, että syödään niin hyvin ja myös hyvän unenlaadun sekä hormonitasapainon kautta. Tosi harvoin on nuutunut olo ja parhaimmillaan kunnon ketoosissa, olo on ihan timanttisen upea! Vähän kuin yksisarvisella.


Lisäksi ilostuttaa yksi asia. Niin monesti alkuinnostuksen jälkeen erilaisissa haasteissa tai dieeteissä motivaatio ja into hiipuu. Ketogeenistä ruokavaliota on oikeasti mahdollisuus toteuttaa järkevästi ja terveellisesti vaikka koko loppuelämänsä niin halutessaan. Todella monet jäävät pysyvästi tälle tielle. Itseni mukaan lukien, kantapään kautta oppiminenkin on monen kohdalla se hyvä tapa oppia ja päästä pysyvään muutokseen. Muutaman mutkan kautta voi päästä lopulta kaikista parhaaseen lopputulokseen.


https://www.campwire.com/buy_flexible/29cbf527-f11b-44e6-b1f7-31dad7271b41


453 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page