top of page
saksanpahkina.jpg

KETOGEENINEN RUOKAVALIO

Ketogeeninen ruokavalio on yksinkertainen, helppo ja hyvä tapa syödä. Se on nautiskelijan ruokavalio.
lohipapu.jpg

Ketogeeninen ruokavalio on vähän hiilihydraatteja, kohtuullisesti proteiinia ja runsaasti hyvää rasvaa sisältävä ruokavalio.

Hiilihydraatit ruokavalioon saadaan kasviksista ja marjoista, pähkinöistä, siemenistä, erilaisista ketoleivistä ja rasvaisista maitotuotteista. Hyvää rasvaa on kaikki luonnollinen rasva ja proteiinia syödään kohtuullisesti, suositusten mukainen määrä ja suositaan yksinkertaisia ja alkuperäisiä raaka- aineita. 

Ketogeenisellä ruokavaliolla elimistö muuttuu sokeripolttoisesta rasvapolttoiseksi. Elimistö menee ketoosiin, joka on luonnollinen aineenvaihdunnan tila. Ketogeeninen ruokavalio ei tarkoita niukoilla kaloreilla elämistä, vaan ravinnon makroravinteiden suhteiden muuttamista ja parempien valintojen tekemistä. 

Ketogeeninen ruokavalio tukee elimistösi toimintaa. Ketogeenisellä ruokavaliolla on mahdollista pudottaa tehokkaasti painoa ja lisätä omia energiatasoja. Ketogeenisellä ruokavaliolla on paljon myönteisiä vaikutuksia kehon toimintaan.

Olethan perusterve ja vailla lääkityksiä, kun aloitat ruokavalion. Tarvittaessa sinut ohjataan ravintoneuvojan tai -terapeutin ohjaukseen. Jos sinulla on perussairaus tai lääkitys, keskustele ruokavalion aloituksesta lääkärisi kanssa.

Tämä valmennus ei anna hoitosuosituksia, sairaanhoidollista tai lääketieteellistä ohjausta.

Mitä syödään?

 

Oikeaa ja helppoa ruokaa, rennolla otteella.

 Herkullista, tyydyttävää ja hyvää ruokaa.

 Monipuolista ja elimistön toimintaa tasapainottavaa ruokaa.

Tavallista ruokaa ilman gluteenia tai sokeria.

 

Verkkovalmennukseen kuuluu yli 50 keto- ja VHH- reseptiä, kauniit kuvat ja valmiiksi lasketut makroravinteet.  

Saat ideoita kokkailuun myös seuraamalla Rouva Ketoa Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
lihapurilainen.jpg
bottom of page