top of page

TOSIMIES- PILOTTI RYHMÄVALMENNUS aloittaa 8.1.2024!

Tosimies PILOTTI-ryhmä aloittaa 8.1.2024! 

TosiMies-valmennus on kolmen viikon starttaus ja ohjaus järkevään ketoruokavalioon ja uuteen tapaan syödä. Tarkoituksena on lähteä hakemaan kevyempää habitusta ja itsevarmempaa olotilaa, parempaa energiaa ja uutta elämäntapaa, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja jaksamiseen ja vaikuttaa myös pitkälle tulevaisuuteen. 

Valmennus sisältää verkkokurssimateriaalin lisäksi henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen tarpeen mukaan, ruokapäiväkirjan analysoinnin tarvittaessa, viikkolivet X 3 (ZOOM) ja keskusteluryhmän WhatsAppissa. Verkkovalmennuksen materiaali on käytettävissä 6 kk valmennukseen osallistumisen jälkeen, samoin WhatsApp-tuki. 

PILOTTI- ryhmä aloittaa 8.1.2024! Mukaan otetaan max. kahdeksan, min. viisi motivoitunutta miestä. Toivottavaa on siis, että ryhmään osallistuja on sisäisesti ja aidosti itse motivoitunut muutokseen, oppimaan ja aloittamaa uuden ruokavalion ja elämäntavan. Jos keto on sinulle jo tuttua, mutta haluat uutta tsemppiä, olet myös toki tervetullut mukaan! PILOTTI-ryhmän tarkoituksena on myös kerätä kokemusta ja palautetta, jolloin valmennusta pystytään kehittämään toivottuun suuntaan, joten olethan valmis antamaan palautetta ja kehitysideoita kolmen viikon jälkeen. PILOTTI- ryhmän hinta on 79€ (norm. 110€). 

Voit kysyä lisää ja ilmoittautua osoitteeseen rouva@rouvaketo.fi 2.1.2024 saakka tai kunnes ryhmä on täynnä (max. kahdeksan, min. viisi osallistujaa). Tarkemmat ohjeet saat lähempänä valmennuksen alkamista, valmennusta ei voi vielä maksaa. Valmennuksen maksaminen onnistuu tammikuussa myös Epassilla. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan TosiMies PILOTTI- ryhmävalmennukseen!

 

bottom of page