top of page
pahkina.jpg

VALMENNUSKURSSIT

fetaoliivi.jpg

KOKONAINEN-VERKKOVALMENNUS

ROUVA KETO® KokoNainen- verkkovalmennus on ainoa vain naisille suunnattu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ketogeeniseen ruokavalioon ohjaava verkkovalmennus, jonka perusta on hyvä ja aito ravinto sekä uusi näkökulma ruokaan ja syömiseen. KokoNainen keskittyy aitoon ja herkulliseen ruokaan ja hyviin, luonnollisiin rasvoihin. Ruokavalio on luontaisesti gluteeniton ja sokeriton, eikä kaloreita tarvitse pipo tiukalla laskea, paino putoaa omaa tahtiaan! Ei syyllisyyttä, vaan nautintoa hyvästä ruoasta ja hyvästä olosta!

Maaliskuun hinta
VAIN 79€!

(norm. 89€, sis. alv 24%.)

OLENNAINEN-VERKKOKURSSI

ROUVA KETO® OlenNainen- verkkokurssi on ketonaisten oma, maadoittava hyvinvointipaketti. Se on jatkoa KokoNainen- verkkovalmennukselle ja sen tarkoitus on vahvistaa ja syventää tavoitteitasi ja inspiroida sinua voimaan yhä paremmin. Voit hypätä OlenNaiseen mukaan koska tahansa, eikä sinun ole tarvinnut käydä läpi KokoNainen- verkkovalmennusta. Toivottavasti ketoelämäntapa on sinulle kuitenkin jollakin tavalla tuttua!

VAIN

49€! (norm. 79€)

(Hinta sisältää alv 24%) 

keltainenkeitto.jpg
vadelmat.jpg

KETO- KONSULTAATIO

Kaipaatko yksilöllistä apua muutokseen?

Henkilökohtainen tapaaminen antaa sinulle henkilökohtaisempaa ohjausta ja sparrausta ketoelämään. Tartumme mahdollisiin ongelmakohtiin ketoruokavaliossa. Tapaaminen sovitaan yksilöllisen aikataulun ja tarpeiden mukaan. Ohjaustilanteet tapahtuvat etänä Zoomin välityksellä tai livenä lähialueilla. 

Hinnasto

Ketokonsultaatio:

90 min. 80€ (+ alv. 24%)

LUENNOT JA KURSSIT

Haluaisitko koota kasaan porukan energisiä naisia tai tarjota vaikkapa työporukalle uusia näkökulmia hyvään ravintoon ja hyvinvointiin? 

Pyydä tarjous luennosta tai ketoruokakurssista ryhmällesi tai tapahtumaan osoitteesta rouva@rouvaketo.fi
bottom of page