pahkina.jpg

VALMENNUSKURSSIT

KOKONAINEN-VERKKOVALMENNUS

ROUVA KETO® KokoNainen- verkkovalmennus on ainoa vain naisille suunnattu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ketogeeniseen ruokavalioon ohjaava verkkovalmennus, jonka perusta on terveellinen ravinto ja uusi näkökulma ruokaan ja syömiseen. KokoNainen keskittyy aitoon, terveelliseen ja herkulliseen ruokaan ja hyviin, luonnollisiin rasvoihin. Ruokavalio on luontaisesti gluteeniton ja sokeriton, eikä kaloreita tarvitse pipo tiukalla laskea, paino putoaa omaa tahtiaan! Ei syyllisyyttä, vaan nautintoa hyvästä ruoasta ja hyvästä olosta!

VAIN
89€!

 (sisältää alv 24%)

fetaoliivi.jpg

OLENNAINEN-VERKKOKURSSI

ROUVA KETO® OlenNainen- verkkokurssi on ketonaisten oma, maadoittava hyvinvointipaketti. Se on jatkoa KokoNainen- verkkovalmennukselle ja sen tarkoitus on vahvistaa ja syventää tavoitteitasi ja inspiroida sinua voimaan yhä paremmin. Voit hypätä OlenNaiseen mukaan koska tahansa, eikä sinun ole tarvinnut käydä läpi KokoNainen- verkkovalmennusta. Toivottavasti ketoelämäntapa on sinulle kuitenkin jollakin tavalla tuttua!

VAIN

49€! (norm. 79€)

(Hinta sisältää alv 24%) 

keltainenkeitto.jpg
vadelmat.jpg

YKSILÖLLINEN VALMENNUS

Kaipaatko yksilöllistä apua muutokseen?

Henkilökohtainen valmennuspaketti ketogeeniseen elämäntapaan antaa sinulle henkilökohtaisempaa ohjausta ja sparrausta ketoelämään. Käymme läpi keton perusteita tai tartumme mahdollisiin ongelmakohtiin ketoruokavaliossa. Seuraavat tapaamiset sovitaan yksilöllisen aikataulun ja tarpeiden mukaan. Ohjaustilanteet tapahtuvat toistaiseksi etänä Zoomin välityksellä. 

Hinnasto

 2 kerran ohjauspaketti:

Ensimmäinen tapaaminen 90 min. Toinen 60 min. 200€ (+ alv. 24%)

(sisältää verkkovalmennuksen)

1 kerran konsultaatio:

(Ei sisällä KokoNainen- verkkovalmennusta), 60 min. 70€ (+ alv. 24%)

LUENNOT JA KURSSIT

Haluaisitko koota kasaan porukan energisiä naisia tai tarjota vaikkapa työporukalle uusia näkökulmia terveelliseen ravintoon ja hyvinvointiin? 
Pyydä tarjous luennosta tai ketoruokakurssista ryhmällesi tai tapahtumaan osoitteesta rouva@rouvaketo.fi