top of page
IMG_2984.JPG

TARINANI

A2DDBE5D-DCC2-4CDF-8F76-1302851FFB6B.jpg

Hei, olen Heli Rämäkkö, 47- vuotias yrittäjä ja Rouva Keto Oy:n perustaja. Rouva Keto® tarjoaa minulle tällä hetkellä unelmatyön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhujana. Taustalla minulla on terveydenhuollon koulutus ja kokemus. Olen funktionaalinen diplomiravintoneuvoja, sertifioitu ketovalmentaja ja rentoutusvalmentaja (HSL). Suosituissa verkkovalmennuksissa on mukana paljon hyvinvointia saavuttaneita naisia. Olen tehnyt keittokirjoja ja Rouva Keto® tarjoaa myös e- reseptejä ja kivat kokkailuvideot löydät YouTube- kanavalta! Somekanavani tarjoavat monipuolista ja inspiroivaa, hyvinvointiin liittyvää sisältöä päivittäin. Eikä toki kannata jättää kuuntelematta Rouva Keto®- podcastia tai lukematta Asialla Rouva Keto- blogia! 

Taustalla minulla on 15 vuoden kokemus työstä naisten parissa ja sitä haluan jatkaa edelleen. Naisten hyvinvoinnista lähtee koko yhteiskunnan hyvinvointi!

Huumori, rentous ja elämänilo ovat tärkeitä asioita itselleni. Motivoin, ohjaan ja kannustan sinut tarpeidesi mukaan uuteen tapaan syödä, naiselta naiselle!

Oma elämäntapamuutokseni muutti elämääni paljon. Se johdatti minut myös tekemään tätä työtä. Haluan tarjota naisille mahdollisuuden voida paremmin. Voin rehellisesti sanoa, että elän kuten opetan ja seison kaiken sen takana.

ROUVA KETO® KokoNainen- verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille naisille ja se antaa kattavan ohjauksen ja tuen pysyvään elämäntapa- ja ruokavaliomuutokseen. Kurssilla käsitellään ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä asioita uudesta näkökulmasta. Verkkovalmennus EI ANNA hoitosuosituksia, sairaanhoidollista tai lääketieteellistä ohjausta. 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan voimaan paremmin! Olen Naisten asialla!

Heli Rämäkkö/ Rouva Keto®

IMG_7054 2.jpg
Tutustuin itse vuoden 2016 alussa ketoruokavalioon ja siitä tuli oma elämäntapani. Heittämällä yksi paras asia, mitä mulle on elämässä tapahtunut! Vuosien mittaan tieto ja kokemus ketoruokavaliosta on syventynyt ja laajentunut koulutusten ja kokemuksen kautta. Olen itse saanut valtavasti hyvinvointia tämän ruokavalion avulla ja painonhallinta on ollut helppoa. Koen voivani tällä hetkellä paremmin kuin koskaan elämässäni. Ketoruokavalio tarkoittaa minulle tavallista, monipuolista, herkullista ja hyvää oloa tuottavaa ruokaa ja koko elämäntapa tuo tullessaan paljon hyvinvointia tukevia asioita. 
bottom of page