Tarina

 

Olen Heli, hyvinvointialan yrittäjä ja intohimoinen naisten hyvinvoinnin puolestapuhuja. Tutustuin vuonna 2016 ketogeeniseen ruokavalioon, kiinnostuin ja kokeilin sitä itse. Ketosta tuli oma elämäntapani ja se on heittämällä parasta, mitä minulle on tapahtunut oman hyvinvointini ja terveyteni suhteen! Vuosien mittaan tietämys ja kokemus ketoruokavaliosta on syventynyt ja laajentunut jatkuvasti ja opiskelen terveellisestä ravitsemuksesta jatkuvasti lisää, kouluttautuen ravintoterapeutiksi. Taustalla minulla on pitkä kokemus naisten parissa työskentelystä. 
 
Oma elämäntapamuutokseni onnistui vihdoin ketogeenisen ruokavalion avulla ja jatkuva jojo- laihduttaminen loppui. Sain myös paljon terveysvaikutuksia tämän ruokavalion kautta, ärtynyt vatsani ja suolistoni paranivat, flunssat loppuivat ja väsynyt, suttuinen fiilis hävisi kokonaan. Tämä muutos inspiroi minua luomaan Hyvään Oloon ja KokoNainen verkkovalmennukset ja jakamaan tietoa, kokemusta ja mahdollisuuden uuteen alkuun myös muille naisille. Elän kuten opetan ja ketogeeninen ruokavalio on kiinteä osa elämääni. Laitan ruokaa, suunnittelen reseptejä ja olen erittäin kiinnostunut ravinnon terveysvaikutuksista ihmisen kehoon, terveyteen ja sairauksiin. 

ROUVA KETO® KokoNainen- verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille perusterveille naisille ja se antaa loistavan ohjauksen ja tuen uuden ruokavalion onnistuneeseen aloittamiseen, jatkamiseen sekä pysyvään elämäntapa- ja ruokavaliomuutokseen. Kurssilla käsitellään terveyteen, ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä asioita uudesta näkökulmasta.

 

Huumori, rentous ja elämänilo ovat tärkeä asia itselleni. Motivoin, ohjaan ja kannustan sinut tarpeidesi mukaan uuteen tapaan syödä, naiselta naiselle!  Lue TÄÄLTÄ, miksi sinun kannattaa valita juuri tämä valmennus. 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan voimaan paremmin! 

Heli/ Rouva Keto®

ROUVA KETO®

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube