ROUVA KETO

Tarina

 

Olen Heli, hyvinvointialan yrittäjä, hoitoalan pitkäaikainen ammattilainen 
ja rentoutusvalmentaja. Opiskelen parhaillaan ravintoneuvojaksi. Tutustuin vuonna 2016 ketogeeniseen ruokavalioon ja silloin syntyi myös brändi Rouva Keto. Kiinnostuin ruokavaliosta, kokeilin sitä itse ja imuroin kaiken käsiini saamani tiedon ketogeenisestä ruokavaliosta. Suomessa on tarjolla hyvin vähän koulutusta, mutta olen onnistunut käymään myös ketogeenisen ruokavalion kurssin. 
 
Oma elämäntapamuutokseni onnistui vihdoin ketogeenisen ruokavalion avulla ja jatkuva jojo- laihduttaminen loppui. Sain myös paljon terveysvaikutuksia tämän ruokavalion kautta, ärtynyt vatsani ja suolistoni paranivat, flunssat loppuivat ja väsynyt, suttuinen fiilis hävisi kokonaan. Tämä muutos inspiroi minua luomaan Hyvään Oloon- verkkovalmennuksen ja jakamaan tietoa, kokemusta ja mahdollisuuden uuteen alkuun myös muille naisille. Elän kuten opetan ja ketogeeninen ruokavalio on oma elämäntapani. Laitan ruokaa, suunnittelen reseptejä ja olen erittäin kiinnostunut ravinnon terveusvaikutuksista ihmisen kehoon, terveyteen ja sairauksiin. 

ROUVA KETO® KokoNainen- verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille perusterveille naisille ja se antaa loistavan ohjauksen ja tuen uuden ruokavalion onnistuneeseen aloittamiseen, jatkamiseen sekä pysyvään elämäntapa- ja ruokavaliomuutokseen. Kurssilla käsitellään paljon terveyteen ja ravintoon liittyviä asioita uudesta näkökulmasta. 

 

Motivoin, ohjaan ja kannustan sinut tarpeidesi mukaan uuteen tapaan syödä, naiselta naiselle!

Lue TÄÄLTÄ, miksi sinun kannattaa valita juuri tämä valmennus. Lämpimästi tervetuloa mukaan upeiden naisten joukkoon! 

Heli/ Rouva Keto®