Tarina

 

Hei, olen Heli Rämäkkö, hyvinvointialan yrittäjä, sertifioitu ketovalmentaja, rentoutusvalmentaja ja intohimoinen naisten hyvinvoinnin puolestapuhuja. Tutustuin vuonna 2016 ketogeeniseen ruokavalioon, kiinnostuin ja kokeilin sitä itse. Ketosta tuli oma elämäntapani kaikella tavalla ja se on heittämällä yksi paras asia, mitä mulle on ikinä tapahtunut! Vuosien mittaan tietämys ja kokemus ketoruokavaliosta on syventynyt ja laajentunut jatkuvasti ja opiskelen terveyttä tukevasta ravinnosta lisää koko ajan. 
Olen sertifioitu ketovalmentaja (Dr. Berg) ja käynyt myös Suomessa tarjolla olevaa ketogeenistä koulutusta. Suurimmaksi osaksi tieto tämän ruokavalion suhteen tulee kuitenkin hakea ulkomaisilta asiantuntijoilta ja tutkimuksista. Taustalla minulla on pitkä kokemus naisten parissa työskentelystä ja sitä jatkan edelleen, koska naisten hyvinvoinnista lähtee mielestäni koko yhteiskunnan hyvinvointi. Ketogeeninen ruokavalio on minulle tavallista ruokaa, ei mitään kummallista, eikä mitään hifistelyä.
 
Olen itse saanut valtavasti hyvinvointia tämän ruokavalion kautta, vatsani ja suolistoni rauhoittuivat, flunssat loppuivat ja väsynyt, suttuinen fiilis hävisi kokonaan. Pääsin myös ikuisesta 10 ylimääräisestä kilosta eroon, pysyvästi. 
 
Tämä muutos ja myös omat rohkeat valintani elämässä johdattivat minua luomaan Rouva Keto®- verkkovalmennukset ja jakamaan tietoa, kokemusta ja inspiraatiota uuteen alkuun myös muille naisille. Elän kuten opetan ja ketogeeninen ruokavalio on kiinteä osa elämääni. Laitan ruokaa, suunnittelen reseptejä ja olen erittäin kiinnostunut ravinnon hyvinvointia tukevista vaikutuksista meihin. Ravinnolla voidaan vaalia terveyttä ja hyvinvointia ja
vaikuttaa todella paljon siihen, miten voimme. 

ROUVA KETO® KokoNainen- verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille perusterveille naisille ja se antaa kattavan ohjauksen ja tuen pysyvään elämäntapa- ja ruokavaliomuutokseen. Kurssilla käsitellään ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä asioita uudesta näkökulmasta. Verkkovalmennus EI ANNA hoitosuosituksia, sairaanhoidollista tai

lääketieteellistä ohjausta.

 

Huumori, rentous ja elämänilo ovat tärkeitä asioita itselleni. Motivoin, ohjaan ja kannustan sinut tarpeidesi mukaan uuteen tapaan syödä, naiselta naiselle!  

Lue TÄÄLTÄ, miksi sinun kannattaa valita juuri tämä valmennus. 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan voimaan paremmin! 

Heli/ Rouva Keto®

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube