top of page
kaksikulhoa.jpg

KOKEMUKSIA JA PALAUTETTA

Kaikki tämän sivun palautteet ja muutoskuvat ovat naisilta, jotka ovat osallistuneet ROUVA KETO® KokoNainen verkkovalmennukseen. Tutustuthan myös Mariannen tarinaan.

Satu-Maarit

Ihana, lempeähenkinen valmennus, joka ohjaa loistavasti ketogeeniseen elämäntapaan eikä niinkään dieettiajatukseen. Suosittelen lämpimästi!

Susanna

Olen ollut todella tyytyväinen! Niin hyvää perustietoa, että ensikertalainenkin ymmärsi. Ohjeiden ja materiaalien rajaton käyttö on parasta!

muutos_Virpi.jpg

Virpi

Tuija

Itse olen saanut parhaimmat "ketoeväät" tältä valmennukselta ja myöskin siihen liittyvältä ryhmältä. Saa olla oma itsensä.

muutos_Minna.jpg

Minna

Jaana

Parasta on psyykkeen huomioiminen, ja se, että ollaan kokonaisia. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, mahtavat selkeät ja helpot reseptit ja empaattinen lähestyminen, Rouva tuntuu ystävältä.

muutos_Leena.jpg

Johanna

Lempeä asenne, mutta silti määrätietoinen ja vahvasti faktoihin ja tietoon nojaava. Superhyviä reseptejä, jotka maistuvat koko perheelle. Ammattitaitoista kaikinpuolin.

Susanna

Kurssi ohjaa lempeästi, mutta asiantuntevasti kohti pysyvämpää ja tiedostavampaa elämäntapamuutosta. Tavoitteena ei todellakaan ole takakireä pikalaihdutus!

Leena

muutos_Sari.jpg

Marjo

KokoNainen on erinomainen, kattava tietopaketti, josta myös jo tällainen hieman kokeneempi ketoilija on löytänyt uusia ajatuksia ja ideoita. Tyyli on jämäkkä, mutta yhtä aikaa armollinen - juuri sellainen miten jokaisen meistä tulisi myös itseään kohdella. Kiitos!

Sari

98% asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneista
suosittelisi tätä verkkovalmennusta ystävälleen. 

bottom of page