top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Lahja minulle.

Joulukuu on käynnistynyt. Vuoden viimeinen kuukausi, ennen kuin siirrytään taas "uuteen alkuun". Joulukuuta voi värittää tyypillisesti kiireen tuntu, vaikka kuinka tietoisestikin yrittäisimme rauhoittaa sitä. Joulukuuhun voi mahtua monenlaista menoa, juhlaa, pikkujoulua ja stressiäkin aiheuttavia "pitää tehdä"- juttuja. Tuntuu ihan, kuin vauhti jotenkin kiihtyisi vuoden loppua kohden. Vinkkejä ja merkkejä toki leijuu ilmassa; hidasta.


Sellaisia ohjeita minäkin tykkään jaella. Olen itse vuosien aikana todella oppinut hidastamaan ja karsimaan pois joulukuun stressiä. Toki, kun lapset kasvavat ja elämäntilanteet muuttuvat, joulukuun kiireestäkin jää paljon pois. On kuitenkin asioita, jotka ovat ja pysyvät, ellei niitä tietoisesti tarkastele ja mieti. Onko kaikki se todella tarpeen vai voisiko jotain jättää pois? Vähemmän on joulussa ja joulukuussa todellakin enemmän, mutta miten lähteä karsimaan, jos kaikkia asioita tuntuu olevan vain ihan liikaa? Mikä olisi sellaista, mitä en tekisi, jos en jotenkin kokisi sitä "pitää tehdä"- asiaksi? Mikä olisi sellaista, mistä en ihan oikeasti tykkää? Joulujynssäys? Joulukortit? Pikkujoulut? Leivonta? Jouluostokset? Joulukuusi?


Joskus voi olla vaikea edes nähdä sitä, mitä kaikkea tekee "autopilotilla", koska asiat on aina tehty tietyllä tavalla ja joulu on aivan erityisesti perinteiden aikaa. Elämäntapamuutos vaikuttaa kaikkeen, myös tähän. Kun elämäntavat muuttuvat, myös arvot muuttuvat ja yhtäkkiä voi tehdä mieli pöyhiä kaikki uriinsa jumittuneet käytännöt uusiksi! Voimaantuneena sitä saattaa yhtäkkiä oivaltaa, mitä kaikkea haluaisikin todellisuudessa tehdä ihan toisin.


Sain tänään ajatuksen; Mitäs, jos tänä vuonna ostaisit lahjan ihan vain sinulle itsellesi? Mitä jos tekisit joulukuussa jotain ihan muuta, kuin antautuisit kiireelle tai stressille? Mitä jos keskittyisitkin pitkälti itseesi ja omaan hyvinvointiisi?


KokoNainen-verkkovalmennus on mitä ihanin lahja sinulta sinulle. Joulukuun kunniaksi saat sen koodilla "lahjaminulle" hintaan 69€ vain tämän viikonlopun ajan! Voit opiskella ja sisäistää rauhassa kurssin materiaalia joulukuun ajan ja aloittaa toteutuksen vasta tammikuussa. Mikä ihana tapa hidastaa ja pitää huolta itsestä vuoden viimeisenä kuukautena. Ihanaa joulukuuta juuri sinulle ❤️
456 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page