top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Tämähän etenee aikataulussa!

Me nykynaiset olemme tottuneet viimeisten vuosikymmenten aikana dieetti- kulttuuriin. 90-luvulla erilaiset tehodieetit ja kuurit nostivat päätään ja yhteistä niille oli lähes poikkeuksetta niukat kalorit ja vähärasvaisuus.


Niin harmillista ja turhaakin kuin se onkin, moni nainen on elämänsä aikana saanut aiheutettua isoja haasteita omalle aineenvaihdunnalleen ja hormonitoiminnalleen välttelemällä riittävää määrää terveellistä ruokaa, joka sisältää eläinperäistä proteiinia, hyviä luonnollisia rasvoja ja hiilareita aidosti hyvistä lähteistä, kuten kasviksista, juureksista ja marjoista. Kiistaton fakta kun on, että ihminen tarvitsee hyvin voidakseen, kehon rakennusaineeksi ja energiaksi kaikkia näitä ja niiden mukana saatavia erilaisia mikroravinteita, kuten vitamiineja ja hivenaineita.Mutta: Niin tärkeässä roolissa kuin ravinto onkin, se ei yksin riitä. Ei ole kyse vain ravinnon laadusta ja ravintoaineista, ruokavalion koostamisesta, syömisestä tai energiasta. Kyse on kokonaisuudesta. Viimeisten vuosien aikana ihmisten tietoisuus KOKONAISUUDEN merkityksestä on kasvanut yhä enemmän ja kasvaa koko ajan. Yhä useampi ymmärtää unen ja levon, palautumisen ja stressinhallinnan merkityksen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja vaikkapa painonhallinnassa. Yhä useampi ymmärtää, millaista liikuntaa tulee harrastaa niin, että se on juuri itselle sopivaa ja parasta. Yhä useampi on kiinnostunut ihmisen kokonaisuudesta, johon kuuluu keho, mieli ja se syvempi olemus, ihmisen ydin, sielu tai miksi sitä nyt haluaakaan kutsua.


Mielen vaikutuksia hyvinvointiin ymmärretään yhä enemmän ja ihmiset ovat kiinnostuneita voimaan paremmin. Siis tietty osa. Valitettavasti edelleen suuri osa ihmisiä ei toisaalta ole kiinnostunut millään tavalla tästä aiheesta tai on jäänyt tietonsa tasolla vielä sinne vanhaan aikaan, laajentamatta omia näkökulmiaan juurikaan koko elämänsä aikana.


Valinnat ovat vapaita. Jokainen on vapaa tekemään niitä elämässään. Tärkeintä on tietää, että mahdollisuudet parempaan vointiin ovat jokaisen ulottuvilla, jos niitä haluaa valita. Tämä kaikki etenee aivan aikataulussa ja ihmisten tieto, tietoisuus asioista, vastuunotto ja kiinnostus omaa terveyttä kohtaan lisääntyy kovaa vauhtia! Juuri näin tuleekin tapahtua.


Tarjolla on myös erilaisia työkaluja oppia ja kokeilla uusia asioita oman hyvinvoinnin tukemiseksi ja lisäämiseksi. KokoNainen- verkkovalmennus on sellainen. Tämä valmennus ei keskity vain ravintoon, vaikka se on pääroolissa. KokoNainen ottaa naisen huomioon kokonaisuutena ja opettaa uusia näkökulmia, laajentaa tietoja ja ajattelua ja antaa vähintäänkin hyvän pohjan uudenlaiselle lähestymiselle arjen jaksamiseen, painonpudotukseen ja hallintaan sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Parhaimmillaan naiset saavuttavat pysyvän muutoksen omassa elämässään. Näitä upeita ja innostavia tarinoita on jo lukematon määrä! Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi oppimaan uutta ja voimaan paremmin! Saat KokoNaisen vielä heinäkuun ajan etuhintaan 65€! (norm. 89€). Pääset ostamaan verkkovalmennuksen tästä linkistä! Voit tutustua aiheeseen lisää myös osoitteessa www.rouvaketo.fi


Hyvinvointiterveisin, Heli

630 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Valosta.

Comentários


bottom of page