top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Naistenpäivää!

On ihanaa olla nainen kaikkine siihen liittyvine iloineen ja haasteineen. Naisen elämä ei aina ole niin kovin suoraviivaista ja siihen kuuluu monia, hyvin erilaisia ja vaihtelevia vaiheita. Sillä, miten pidämme itsestämme huolta ja miten suhtaudumme muutoksiin ja erilaisiin elämänvaiheisiin, on totta kai iso merkitys.


Aina voimavaroja ei ihan oikeasti ole, mutta olemmehan me mestareita myös siirtämään työläältä tuntuvia muutoksia, pitämään kiinni erilaisista uskomuksista itseämme kohtaan ja keksimään tekosyitäkin sille, miksi emme voi muuttaa jotain, mikä kaipaisi muutosta.


Sille, että meille tulee koko ajan vuosia lisää ja emme pääse ajassa taaksepäin, emme voi mitään. Mutta sille, miten voimme nyt, juuri siinä iässä kuin kullakin hetkellä olemme, voimme paljonkin! Koskaan - siis oikeasti koskaan, ei ole myöhäistä alkaa pitämään itsestään huolta! Meillä on aina vain tämä päivä ja tämä hetki ja arki on valtavan paljon mukavampaa ja antoisampaa silloin, kun voi hyvin. Lisäksi huolehtimalla itsestämme varmistamme tulevaisuutta, sitä aikaa kun oikeasti olemme vanhoja ja riskit sairastumiseen kasvavat huomattavasti. Siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla; hyvinvointi tänään ja paremmat mahdollisuudet elinvoimaisempaan vanhuuteen, joka jokaisella meistä on edessä ennemmin tai myöhemmin. Elämä etenee vauhdilla, eikä kellään taida olla päivääkään hukattavaksi tätä kallisarvoista aikaa, mitä olemme saaneet elämässä lahjaksi. Käytetään aikamme hyvin.


Aloittaminen voi tuntua työläältä ja jos pääseekin alkuun, innostus saattaa lopahtaa jossain vaiheessa. Mutta älä luovuta, kyseessä olet sinä ja sinun parhaasi! Ennen pitkää alat saada palkintoja, jotka innostavat sinua jatkamaan. Aika usein, saatuaan kiinni hyvinvoinnista, siitä ei millään haluaisi luopua. Elämässä voi olla haastavia aikoja, mutta silloinkin kannattaa yrittää muista oma hyvinvointi ja sen merkitys. Ja aina voi jatkaa siitä, mihin jäi! Matka on nimittäin joka tapauksessa jatkuva, eikä sille ole mitään maaliviivaa.


Naisten hyvinvointi (myös omani) on lähellä sydäntä ja siksi on olemassa KokoNainen- verkkovalmennus. Saat sen Naistenpäivän yllärihinnalla 59€! (norm. 89€) Kampanja on voimassa 8.-10.3. välisen ajan! Lähde mukaan tuhansien KokoNaisten iloiseen joukkoon!

380 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Valosta.

Kommentare


bottom of page