top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Miksi aloittaisin?Vai voisiko kysyä, miksi en?


Moni tuntuu miettivän, "uskaltaako" aloittaa ketogeenisen ruokavalion. Mielessä saattaa pyöriä ajatuksia siitä, ettei pysty syömään "niin rajoittuneesti". Mitä sitten, kun on vaikkapa juhlat? Sosiaalisissa tilanteissa on vaikeaa. Muut syövät suklaakakkua, minä vain nökötän mustan kahvikupin kanssa. Voinko tai pystynkö syömään riittävästi rasvaa? Onko rasva edes hyväksi? Monia kysymyksiä, joita ei tarvitse, eikä edes tule miettineeksi vastauksia popsiessaan pikaruokaa, leivonnaisia, perunapakasteita, suklaata tai jäätelöä, jotka myöskin sisältävät paljon rasvaa ja kaiken lisäksi erittäin huonoa sellaista ja paljon sokeria.


Voin vakuuttaa, että ketogeeninen ruokavalio ei ole vaikeaa. Se vaatii perehtymistä ja panostusta alkuun, mutta opittuasi syömään oikealla tavalla sinun ei tarvitse ponnistella. Voit vain hyvin ja sinulla on hyvä olo.


Hyvään Oloon!- verkkokurssi tarjoaa sinulle kattavan ohjauksen ja tuen ketogeenisen ruokavalion oikeaoppiseen aloitukseen ja onnistuneeseen jatkamiseen. Lisäksi pääset mukaan upeaan naisten yhteisöön! Samanhenkisten seurassa motivaatio pysyy yllä ja ajatusten vaihtaminen yhdessä on mukavaa ja antaa tukea.
292 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page