top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Matkalahjakortti tarjolla!

Hyvälle matkalle on aina olemassa tietyt kriteerit, vaikka ne tietysti vaihtelevat hieman matkantekijän tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Jokainen meistä kuitenkin haluaa matkalta useimmiten elämyksiä ja ennen kaikkea rentoutumista, arjesta irrottautumista ja uusia maisemia. Matkalla tavoitellaan tiettyjä asioita ja matka tuntuu onnistuneelta, kun tavoitteet saavutetaan. Matkalle ominaista on, että se loppuu aina aikanaan ja paluu arkeen on edessä. Toivottavasti palautuneena, mieli täynnä iloa ja hyviä muistoja. Seuraavan matkan suunnittelu tai ainakin siitä haaveilu alkaa usein jo siinä vaiheessa, kun edellinen matka on vasta lopuillaan. Sellaista se ihmisen elämä -arjen ja juhlan, työn ja vapaa-ajan vaihtelu on.


Olen käynyt sopivasti matkoilla elämässäni tietäkseeni, miltä matkustelu tuntuu ja ymmärtääkseni, mitkä esimerkiksi omat motiivit matkan tekoon ovat kulloinkin olleet. Enää en kaipaa matkustelua kovinkaan paljon, mutta olen äärettömän iloinen siitä matkasta, jolle lähdin jo vuosia sitten ja olen sillä vieläkin.


Matka omien elämäntapojen muuttamiseen ja hyvinvointiin on jaksanut kiehtoa pitkään ja olen saanut olla sillä matkalla jo pian 10 vuotta. Tuntuu, että tällä matkalla eivät uudet kokemukset, maisemat ja ilon aiheet sen enempää kuin mutkat, mäet tai kompastumiset, joissa saa aina oppia itsestään ja elämästään lisää jotain uutta, lopu ollenkaan! Tällä matkalla on loputtomasti opittavaa omasta itsestä; kehosta, mielestä ja sisimmästä, ihmisestä, hyvinvoinnista, terveydestä, liikunnasta, ravinnosta, unesta, luonnosta... Lista mielenkiintoisista asioista on päättymätön ja niin on matkakin, mikä tekee siitä nimenomaan riemastuttavaa! Näin pitkällä, mielenkiintoisella ja opettavaisella matkalla en ole ollut koskaan.


Oletko sinä jo tällä matkalla? Jos olet, lämpimät onnittelut! On valtava onni saada "lahjakortti" tälle matkalle. Ja mikä parasta; se on tarjolla jokaiselle, joka vain haluaa ottaa sen vastaan. Valinta on sinun!


Jos haluat lähteä kokeilemaan tätä matkaa, KokoNainen-verkkovalmennus on tarjouksessa vielä 3.9. saakka edulliseen hintaan 69€ (norm. 89€). Kertamaksu, pysyvä jäsenyys ja upea laaja sisältö, joka johdattaa sinut täysin uusiin ajatuksiin ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Lue lisää oheisesta linkistä, äläkä epäröi lähteä mukaan elämäsi hienoimmalle matkalle tuhansien muiden naisten tavoin 💙


Hyvinvointiterveisin,


Heli


https://kokonainen.campwire.com/checkout/elokuussa-eloon-vain-69-855a8985


476 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page