top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Kuka on aikuinen nainen?


Aluksi oli ruokavalio. Sitten tuli oma kokemus ja elämäntapa. Sitten syvällisempi perehtyminen ja tiedon etsiminen. Ja sitten tuli Rouva Keto ja Hyvään Oloon- kurssi. Herkullista, tavallista, värikästä ja terveellistä ketogeenistä ruokaa kokkaillen omassa keittiössäni, joka päivä. Huumoria, elämäniloa ja valoa arkeen. Yhteistyötä Hyvään Oloon- kurssilaisten, aivan valtavan upeiden ketonaisten kanssa! Lähdin tuomaan ketogeenistä ruokavaliota esille omasta näkökulmastani, omalla, alkuperäisellä Rouva Keto- tyylilläni. Tällä linjalla tulen myös jatkamaan.


Mikä johti tähän? Tämä tapa syödä on tuonut elämääni valtavasti iloa ja hyvinvointia. Siksi haluan kertoa siitä muillekin ja auttaa alkuun. Ketogeenisen ruokavalion loistavat vaikutukset itse kokeneena halusin tuoda sitä kaikkien naisten tietoisuuteen ja ulottuville. Been there, done that. Olen hyvinvointialan yrittäjä ja terveydenhuollon yksityinen palveluntarjoaja. Minulla ei ole työtä, johon lähtisin päivittäin. Olen luova persoona ja ideoita satelee taukoamatta. Tällä hetkellä teen unelmatyötäni ja nautin valtavasti kaikesta siitä, mitä minulla on ja olen kiitollinen tästä kaikesta mielenkiintoisesta ympärilläni.
Kun aloin suunnitella ja kasata Hyvään Oloon- verkkokurssia, minulla oli heti mielessäni selkeä kohderyhmä. Naiset. Muutamia ketogeeniseen ruokavalioon ohjaavia valmennuksia Suomesta löytyykin, mutta minä halusin kohdentaa ohjaukseni nimenomaan naisiin. Tarkensin kohderyhmää vielä, aikuisiin naisiin. Olen koulutukseltani kätilö, koko naisen hoitaja ja tehnyt naisten parissa työtä koko elämäni. Heidän hyvinvointinsa on aidosti lähellä sydäntäni. Olen myös sitä mieltä, että ravinto on yksi peruspilari, josta lähtee liikkeelle todella paljon. Naisten ja äitien kautta ketogeeninen ruokavalio tuo hyvinvointia myös koko perheelle ❤️


Mietiskelin kyllä, kuka se aikuinen nainen on ja onko termi jotenkin liian määrittelevä? Tulin siihen lopputulokseen, että jokainen, joka kokee olevansa aikuinen nainen, on aikuinen nainen. Onhan tuo määritelmä itselläkin vähän hakusessa... Ikää on 42 vuotta ja ulkoisesti alkaa näyttämään aika kypsälle, sisällä vaan tuntuu sille, että olen koko ajan enemmän kesken. Tämä lienee normaali kasvusuunta, kunnes oikeasti alkaa olla vanha ja viisas. Haluan tulla vanhaksi ja viisaaksi 90- vuotiaaksi teräsmummoksi, siksi syön nyt niin paljon rasvaa.


Jokainen voi määrittää termin "aikuinen nainen" siis itse. Luulen, että toinen 25- vuotias voi kokea jo olevansa aikuinen nainen elämänkokemuksista riippuen, toinen elää vielä nuoruutta. Sovitaan, että 30+ on takuulla jo aikuisuutta ja kaikki, jotka kokevat kiinnostusta ja tarvetta ketogeenisen ruokavalion aloittamiseen, ovat tervetulleita kurssille! Yläikärajaa aikuisuudelle ei sitten olekaan. Termin tarkoituksena ei sinällään ole millään tavalla määritellä ihmistä, vaan lähinnä pidän ajatuksesta; Aikuinen Nainen. Naiselta naiselle. Naisissa on valtava voima. Ennemmin kuin sitä, että nainen on naiselle susi, voimme kasata voimamme ja viisautemme yhteen, puhaltaa samaan pekooniin ja voida paremmin ❤️


Hei, mutta nythän minä tämän pitkän pohdinnan jälkeen tajusin. Aikuinen nainen on sellainen, joka ei enää eksy maailman tuuliin!


Ruusuja sinulle nainen!397 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page