top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Ketoruokavalio tuo hyvää oloa ja se on yksi paras tapa päästä eroon liiallisesta sokerista!Ethän kuitenkaan odota, että ketoruokavalio olisi jokin ihmedieetti, vaikka ehkä se melkein onkin ;) Sellaisia ihmedieettejä ei ole. Ketoruokavalio lähtee kuitenkin tehokkaasti korjaamaan kehon toimintoja ja muuttaa sen aineenvaihduntatilaa, jolloin muutamia ongelmia, kuten sokerikoukku, ratkeaa lähes itsestään ja olotila alkaa hiljalleen kohentua. Tämän ruokavalion myötä saat huipputyökalut sokerikoukun selättämiseen. Korjaamalla ravitsemustasi korjaat myös ravitsemustilaasi ja puutoksia, jotka omalta osaltaan ruokkivat erilaisia mielihaluja ja sokeririippuvuutta. Sokeririippuvuus ei suinkaan useimmiten ole kiinni tahdonvoimasta, vaan siihen vaikuttavat aivan muut tekijät, joihin vaikutetaan oikeanlaisella ravitsemuksella.


Olen aloittanut lisää ravitsemukseen liittyviä opintoja ja olen aivan valtavan innoissani! Olen myös entistä iloisempi huomatessani, miten oikealla tiellä olen ketogeenisen ruokavalion suhteen! Oma kokemukseni ja tietoni tästä ruokavaliosta ja ajatukset ravitsemuksesta ja pysyvästä elämäntapamuutoksesta saavat kaikki lisäpontta näistä opinnoista! Ajatus siitä, miten ÄÄRETTÖMÄN tärkeä asia ravitsemus on, vain vahvistuu. Hyvään Oloon- verkkovalmennus tulee päivittymään jatkuvasti sen mukaan, kun uusimpia tietoja tulee, joten kannattaa tulla mukaan; jäsenyys kurssille kun on ikuinen!


Haluan tarjota naisille parasta mahdollista tietoa ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyen! Jokainen meistä on sen arvoinen ja ravitsemus ja naiset ovat intohimoni! Ravitsemus ja hyvät elämäntavat ovat ratkaisu siihen, että voimme elää iloisina, energisinä ja itsevarmoina mahdollisimman pitkään. Kunnon ravinto tarjoaa kivijalan, jonka päälle rakentuu kaikki muu. On aika muuttaa Suomen ravitsemuskulttuuria ja itse aion olla vahvasti mukana tässä muutoksessa. Ole sinäkin! Vastuu on meillä.


Paitsi että olen itse noudattanut ruokavaliota jo lähes neljä vuotta ja kokenut sen sopivan itselleni erittäin hyvin päästen eroon todella monista terveysongelmista, myös sadoilla muilla naisilla on sama kokemus. Hyvään Oloon- verkkovalmennukseen osallistujat ovat saavuttaneet valtavan määrän hyvinvointia ja tasapainoa ja pudottaneet yhteensä satoja kiloja painoa!


Korostan, että mikään ruokavalio ei sovi kaikille ja olemme hyvin yksilöllisiä, mutta ketogeenisellä on useita hyviä vaikutuksia ja oikein toteuttuna se on loistava tapa voida hyvin ja päästä eroon sokerista. Useimmilla ketogeeninen ruokavalio toimii myös tehokkaana painonpudottajana tai vähintäänkin se muokkaa kehoa hiljalleen kiinteämpään suuntaan ja turvotus häviää. Se, sopiiko ketogeeninen ruokavalio juuri sinulle selviää oikeastaan vain kokeilemalla.

Toteutustapoja ketoon on useita, lähtien liikkeelle rasvojen laadusta ja painotuksesta ja hiilihydraattien vähentämisestä ja määrästä. Itse suosin tällä hetkellä monipuolisesti luonnon rasvoja, runsasta kasvismäärää, marjoja ja puhtaita proteiininlähteitä. Johtuen pitkäaikaisesta ketoruokavalion toteuttamisesta kehoni aineenvaihdunta eli metabolia on jo hyvin joustava, joten ruokavalioon mahtuu toisinaan hieman enemmän hiilihydraatteja, kuin 20 grammaa. Joku toinen voi kokea itselleen sopivaksi esimerkiksi vielä niukemmat hiilihydraatit ja lihavoittoisen ruokavalion. Ketoruokavaliolla edetään aina itseään kuunnellen ja kun sokerin aiheuttamasta höttöisestä ja suttuisesta olosta pääsee eroon, itsensä kuuntelu onkin paljon helpompaa. Hyvään Oloon- verkovalmennuksessa tuki ja ohjaus ovat aina tarjolla, kun sitä tarvitset!Ketogeenistä ruokavaliota voi lähteä kokeilemaan, jos ongelmana ovat esimerkiksi lievät suolistovaivat, vatsan turvotus, väsymys, sokerikoukku, ylipaino, migreeni, jatkuvat flunssat tai iho- ongelmat. Hyvään Oloon- verkkovalmennus on tarkoitettu tavallisille naisille, jotka haluavat voida paremmin. Jos sinulla on vakava perussairaus, kannattaa ketoruokavalion aloituksesta keskustella lääkärin kanssa. Lääkityksen kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä ketoruokavalio laskee verenpainetta sekä tasoittaa ja laskee verensokeritasoja tehokkaasti.


Hyvään Oloon - verkkovalmennusta tukemaan on ilmestymässä E- kirja lokakuun alkupuolella. "Projektina Minä"- kirja sisältää ajatuksia pysyvästä elämäntapamuutoksesta ja motivaatiosta. Kirja on ennakkomarkkinoinnissa syyskuun ajan, ja saat sen bonuksena hankkiessasi Hyvään Oloon- verkkovalmennuksen syyskuun aikana. E- kirjalla on toimitustakuu sinulle heti, kun se ilmestyy. Kurkkaa lisää tarjouksesta TÄÄLTÄ.


"Projektina sinä olet elämäsi tärkein projekti. Ota se tosissasi, mutta muistaen, että elämä ei ole vakavaa ja suurimmalle osalle asioista voi nauraa. Erityisesti itselleen voi ja kannattaa nauraa. Paljon, hyväntahtoisesti ja rakkaudella. Anna sisäisen hymysi loistaa ja lämmittää sinua ja muita."


Tervetuloa mukaan upeiden, hyvinvoivien naisten porukkaan :)


Hyvinvointiterveisin, Heli/ Rouva Keto

893 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Valosta.

Comentários


bottom of page