top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Kahdeksan hyvää syytä!

Seuraavassa on lyhyesti listattuna niitä melko tavallisia naisten arkipäiväisiä ongelmia, jotka vaikuttavat jaksamiseen ja kuluttavat turhaan energiaa. Tunnistatko jostain näistä itsesi?


 1. Olen auttamattomasti sokerikoukussa ja haluan päästä siitä eroon! Mieliteot vaivaavat lähes päivittäin enemmän tai vähemmän. Yleensä viimeistään iltapäivällä tilanne "riistäytyy" käsistä. Päätän aina maanantaina aloittaa uuden elämän, mutta en koskaan aloita. Haluaisin löytää oivallukset ja motivaation tehdä parempia valintoja, pysyvästikin.


2. Olen laihduttanut monta kertaa, mutta painonhallinta on vaikeaa. Jojoilu on tuttua. Tämän asian pohtimiseen kuluu luvattoman paljon energiaa, enkä tunnu pääsevän koskaan eteenpäin tai mihinkään pysyvään ratkaisuun. En haluaisi enää kuluttaa tähän jossitteluun aikaa, vaan alkaa töihin pysyvän elämäntavan saavuttamiseksi.


3. Olo on ajoittain nuutunut ja jotenkin tympeä. Etenkin iltapäivällä olo päässä on sumuinen. Jokin sokeripitoinen yleensä helpottaa oloa ainakin hetkeksi. Olotila tuntuu kuitenkin sahaavan ylös ja alas, eikä tasaista energiaa ole. Haluaisin saada kirkkaan ja energisemmän arjen, jossa jaksaisin paremmin kaikkea.


4. Kärsin turvotuksesta. Vatsa on vaivalloinen, ilmakas ja toimii vähän miten sattuu. Olisi ihana elää rauhallisemman vatsan kanssa, sillä sehän vaikuttaa koko ihmiseen, aina aivoihin saakka.


5. Ruoanlaitto ei kiinnosta ja se tuntuu vaikealta ja tylsältä. Syön aina samoja ruokia, enkä ole oikein kiinnostunut siitä, mitä suuhuni laitan. Olisi ihana innostua ravinnosta ja rakastua hyvään ruokaan, jota on helppo ja nopea valmistaa.


6. Napostelu on riesanani. Minulla kuluu paljon rahaa erilaisiin välipaloihin ja olisi ihan parasta osata syödä niin hyvin ja riittävästi, ettei tarvitsisi koko ajan miettiä välipaloja.


7. Tiedän, että vyötärölle kertynyt ylimääräinen rasva on sitä kaikista huonointa terveyden kannalta, koska se on sisäelinten ympärille kertynyttä rasvaa. Saan helposti kiinni jenkkakahvasta ja se huolettaa minua vähän. Haluaisin saada rasvan palamaan kehosta ilman, että menetän tärkeää lihasmassaa yhtään. En kuitenkaan tässä vaiheessa ehdi tai koe jaksavani harrastaa mitään hikiliikuntaa vaan olisi ihana, jos se voisi tapahtua vain syömällä hyvää ruokaa, ilman nälkää ja kaloreiden kyttäämistä.


8. Haluaisin taas tuntea sitä energiaa ja itsevarmuutta, mikä minulla joskus oli. Haluaisin olla tyytyväinen ja kokea, että langat ovat omissa käsissäni ja hallitsen tilanteen. Haluaisin arvostaa ja rakastaa itseäni ja tehdä valintoja, jotka ovat minulle aidosti hyväksi. Haluaisin oppia tekemään niitä päivästä toiseen, koko loppuelämäni ajan niin, ettei minun enää tarvitsisi haaskata kallisarvoista aikaani jossitteluun, sitkutteluun ja mutkutteluun.


Tunnistatko itsesi? Hyvin tavanomaisia asioita, joihin voi vaikuttaa todella paljon omilla valinnoilla ja se on upea juttu! Tukea, tietoa ja ohjausta on tarjolla oman motivaation tueksi. Suosittu KokoNainen-verkkovalmennus on yksi tällainen apu. Etukoodilla ”valonviikonloppu” saat -25% jo valmiiksi edullisesta 89€ kertamaksusta pysyvään jäsenyyteen! KokoNainen-verkkovalmennuksen materiaali sekä ryhmän ja tarvittaessa henkilökohtainen tuki on käytössäsi pysyvästi! Etukoodi on voimassa sunnuntai-iltaan 19.11. klo 24 saakka, joten hyödynnä se nyt!

Valo on energiaa ja energia on voimaa!

Lämpimästi tervetuloa mukaan KokoNaisiin! www.rouvaketo.fi


463 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page