top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Jaettu ilo on moninkertainen.

Me Suomessa ollaan jotenkin totuttu ajattelemaan, että omaa onnistumistaan ei oikein saisi kuuluttaa toisille. Kell' onni on, se onnen kätkeköön... Miksi? Eikö oman onnen jakamisen tulisi lisätä toistenkin ihmisten onnentunnetta ja iloa? Parhaimmillaanhan toisen onni ja onnistuminen motivoi myös itseä tavoittelemaan niitä asioita, joista haaveilee! Jos tuo nainen pystyi, minäkin pystyn!! Toisen onnistuminen on hyvä paikka kuulostella omaa itseään: Mitä tunteita se herättää ja miksi?


Toki olemme kaikki erilaisia. Toisille onnen jakaminen on luontaista ja siihen tulisikin olla oikeus ilman kateutta ja kyräilyä. Toiset taas haluavat pitää onnistumisensa omana tietonaan ja nauttia saavutuksistaan rauhassa itsekseen. Tämä on yhtälailla jokaisen oikeus, eikä asioitaan tarvitse jakaa yhtään sen enempää, kuin mikä hyvältä itsestä tuntuu.Hyvään Oloon- verkkovalmennusryhmä aloitti vuoden 2019 alussa ja KokoNainen- ryhmä vuoden 2020 alussa. Hiljalleen ajan kuluessa ryhmiin on alkanut ilmestyä yhä enemmän muutoskuvia onnistumisista. Ryhmissä jaetaan myös vastoinkäymisiä ja suruja ja kannustetaan totta kai toisia. Välillä lipsutaan sivuraiteille ja sitähän se on silloin, kun opetellaan uutta elämäntapaa. Ryhmästä saa kuitenkin aina uutta tsemppiä! Naiset kokevat samanhenkiset ryhmät tosi kannustaviksi ja niistä huokuvaa rentoutta ja iloa pidetään tärkeänä osana omaa onnistumista.Aika moni kykenee kolmen kuukauden tehokuuriin, mutta ajatus pysyvästä elämäntavasta, ilman dieettiajattelua on meille naisille aika vieras. Olemme tottuneet ajattelemaan, että on se "normaali" elämä, johon kuuluvat leivonnaiset, karkit, jäätelö ja pizza ja sitten ovat ne "kuurit", jolloin elämä on kaikkea muuta, kuin kovin nautinnollista ja mukavaa. Ensinnäkin on aina nälkä ja toiseksi koko ajan vain odottaa, koska kuuri loppuu ja pääsee taas takaisin siihen normaaliin. Mielessä siintää ajatus, että TÄMÄN JÄLKEEN minä onnistun, en palaa entisiin tapoihini enää, vaan osaan kulkea keskitietä. Ja niin käy totaalisen harvoin. Koska olemme ihmisiä. Vaan ei se mitään. Elämäntapa on sitä, että kaikki uusi asettuu pikkuhiljaa osaksi arkea, eikä ole enää olemassa mitään muuta, kuin se oma kultainen keskitie, jota pitkin kulkiessa on hyvä olo.Matka pysyvään elämäntapamuutokseen on pitkä ja se vaatii työtä. Ennen kaikkea se vaatii luottamusta itseen, asennetta ja ajattelua. Se ei todellakaan tapahdu kolmessa kuukaudessa. Toisille se on helpompaa, toisille haastavampaa. Isoon ryhmään naisia mahtuu super- onnistujia, oikein loistavia esimerkkejä siitä, mitä ihmeitä ruokavalio voi tehdä sopiessaan jollekin täydellisesti ja oivallusten tukiessa muutosmatkaa. Toisilla taas ei ole niin paljon kerrottavaa, mutta yhtä kaikki, he ovat mukana ja saavat motivaatiota superonnistujien kuvista ja tarinoista ja jaksavat iloita toisten onnistumisesta. Vertailu toisiin on täysin turhaa, sillä jokainen meistä on aivan ainutlaatuinen.


Luodessani näitä verkkovalmennuksia mielessäni oli vahvana ajatus naisten hyvinvoinnista. Siitä, miten TÄRKEÄÄ se on koko yhteiskunnan hyvinvoinnin, perheiden ja tottakai ensisijaisesti naisten itsensä kannalta. Miten paljon iloa elämästä, terveyttä, onnea, rakkautta, hyvää energiaa ja itsevarmuutta kokonaisvaltainen hyvinvointi tai sitä kohti pyrkiminen heijastaakaan maailmaan! Halusin omalla työlläni antaa panoksen tähän tärkeään asiaan ja olen sen ilokseni tehnyt. Ja teen jatkossakin!


Siksi joka ikinen muutostarina on, kuin olisin itse onnistunut ja saa kyllä sydämen ihan laulamaan ilosta! Omakohtaisesti onnistuneena tiedän, miten mielettömän hyvältä kokonaisvaltainen mielen ja kehon hyvinvointi voi tuntua ja minusta ihan jokainen nainen on sen arvoinen! Kyse ei ole vaan ulkonäöstä (vaikka sekin on tärkeä seikka, mitäs tuota kieltämään, koska terveys ja hyvä olo nyt vaan ON kaunista!), vaan ennemminkin energiasta ja sisäisestä hyvästä olosta, jota jokaisen naisen olisi oikeus kokea.


Jos haluat mukaan KokoNainen- verkkovalmennukseen, voit lukea siitä lisää täältä! Rouva Keto® verkkovalmennuksissa on mukana yhteensä jo 2049 naista ja 1,5 vuoden aikana viisi naista on halunnut rahansa takaisin. Sinulla on siis 14 vuorokauden palautusoikeus, jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön :)


Lämpimästi tervetuloa mukaan ihanien naisten iloiseen joukkoon! Jos sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä osoitteeseen rouva@rouvaketo.fi


Nähdään verkkovalmennuksessa!


Heli/ Rouva Keto®
503 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page