top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

FLOW-tilassa soljuu ja virtaa!

Oletko koskaan kokenut tekeväsi jotain asiaa flow-tilassa? Jos olet, tunnistat sen kyllä, viimeistään jälkeenpäin. Se on tila, jossa tekemäsi asiat tuntuvat soljuvan ja virtaavan kuin itsestään eteenpäin tuottaen juuri niitä tuloksia, joita oletkin halunnut saavuttaa.


Kun loppuvuodesta 2018 aloin koota kasaan KokoNainen-verkkovalmennusta, se tapahtui käsittämättömässä flowssa. Olin sairauslomalla silloisesta työstäni akuutin stressireaktion vuoksi. Tämä reaktio oli syntynyt isoista arvoristiriidoista, joihin olin joutunut törmäämään sen vuoden aikana työelämässä. En siis ollut uupunut tai burn-outissa, vain kovasti stressaantunut ja suurten päätösten edessä; myynkö arvoni ja kaiken sen, mikä on minulle prioriteeteissa ykkösenä vai lähdenkö pois sieltä, missä minua vaaditaan näin tekemään? Päätin lähteä. Päätös oli niin voimaannuttava ja niin oikea, että se käynnisti minussa aivan valtavan soljuvan energiavirran.


Aloitin siis hyvinvointiverkkovalmennuksen rakentamisen naisille, pohjana oma muutosmatkani ja oppini ruokavalio- ja elämäntapamuutoksesta. Kirjoitin, rakensin ja muokkailin sisältöä tuntikausia päivässä, täysin väsymättä. Yöt nukuin, päivät tein verkkokurssia innolla ja energialla, jota kumpusi sisältäni taukoamatta. Sellaista soljuvaa virtaa en taida olla koskaan sitä ennen tai sen jälkeen kokenut.


Sen lisäksi, että flown tunnistaa juurikin sen helppoudesta ja virtaavuudesta, sen taitaa tunnistaa myös siitä, että flown jäljiltä tulee hyvää jälkeä. Olen vuosittain joka kesä tarkistanut ja tarpeen mukaan päivittänyt KokoNainen-verkkovalmennuksen materiaalia, enkä ole siitä juurikaan korjattavaa löytänyt. Myöskään asiakkailta saatu palaute ei ole aiheuttanut tarvetta tehdä muutoksia, sillä se on yli 95 prosenttisesti positiivista.


Oma tieto ja oppi on lisääntynyt koulutusten ja kokemuksen myötä ja KokoNainen päivittyykin aina sen mukaan, kun uutta tietoa, ajatuksia tai näkökulmia hyvinvoinnista ja ravinnosta tulee. Mutta koska KokoNainen on tarkoitettu tavallisille naisille, tavallisen arjen hyvinvoinnin lisäämiseen, eikä tarkoitus ole hifistellä tai mennä muoti-ilmiöiden mukana, materiaali on kohtuullisen stabiilia. Tavallinen ja pysyvä on parasta, kun puhutaan oman hyvinvoinnin kohentamisesta ja muutoksesta, joka kestää.


Vaikka en koe enää sellaisessa flow-tilassa useinkaan olevani, kuin vuonna 2018 olin, intohimo hyvinvointiin ja terveyden tukemiseen on tullut jäädäkseen ja on yhä tärkeämpi asia tässä yhteiskunnassa ja maailmassa, joka asettaa meille isoja haasteita. Ihmisten halu ottaa vastuuta omasta itsestään on yhä merkittävämmässä roolissa ja siihen haluan olla kaikkia kannustamassa. Elän kuten opetan ja haluan olla esimerkki siitä, että pysyvä muutos parempaan on mahdollinen ihan jokaiselle.


Lämmin kiitos teille kaikkien verkkokurssien jäsenille, jotka olette vuosien mittaan tulleet mukaan. Teitä on yli 8000. Unelmana on ollut saada naisia rakastumaan oman hyvinvoinnin vaalimiseen ja luulen, että tämä unelma on jo toteutunut ja jatkaa toteutumistaan.


Kiitos, ihanat naiset ❤︎ Yhdessä tällä matkalla.


Heli, Rouva Keto


295 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Valosta.

Bình luận


bottom of page