top of page
  • Writer's pictureRouva Keto

Ei mitään juhannustaikoja!

Painonhallintaan ja -pudotukseen EI OLE olemassa taikakonsteja, vaikka me naiset niin kovasti sitä toivoisimme. Olisipa jokin oikotie onneen... Vaan ei. On kuitenkin olemassa eräs ruokavalio, joka kääntää elimistömme toiminnan hivenen eri asentoon. Aineenvaihduntatilamme muuttuu sokeripolttoisesta rasvapolttoiseksi. Alamme siis polttaa rasvaa kehosta tehokkaasti. Samalla verensokerin heittely tasoittuu, mieliteot katoavat ja pääsemme irti sokerikoukusta. Hauskinta tässä on, että saamme syödä hyvää ja herkullista ruokaa. Tärkeintä on miettiä, kuinka paljon saamme hiilihydraatteja eli sokereita. Kalorit eivät näyttele niin suurta roolia, kuin perinteisissä "laihdutuskuureissa".


Tämä ruokavalio on ketogeeninen ruokavalio. Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio, jonka yhä useampi nainen valitsee, ihan vain siksi, että se lisää huomattavasti hyvinvointia, antaa energiaa, hoikistaa ja tuo mukanaan lukuisia positiivisia vaikutuksia. Koostamalla ruokavalion oikein saat kaiken tarvittavan ketoruokavaliosta ja voit luopua monista sokerin mukanaan tuomista ongelmista.


Hyppää mukaan Hyvään Oloon- verkkovalmennukseen! Katso kesäkuun tarjouspaketti linkistä. Tervetuloa mukaan Hyvään Oloon, voisiko kuitenkin sanoa, että ollaan lähellä juhannustaikaa?


Terveisin, Rouva Keto254 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page