PYSYVÄ ELÄMÄNTAPAMUUTOS

Miksi valita ROUVA KETO® KokoNainen- verkkovalmennus?

❥ Ainoa vain naisille suunnattu ketogeeniseen elämäntapaan ja muutokseen ohjaava, naisen ohjaama valmennus. Kokonaisvaltaisempi ajattelu ja uusi näkökulma, tavoitteena pysyvä elämäntapamuutos.

❥ Laaja materiaali, joka ottaa huomioon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, kivijalkana terveellinen ja herkullinen ravinto. Ohjaus ruokavalioon, runsaasti tietoa, neljän viikon ruokaohjeet + bonusohjeet, kauppalista ja paljon muuta ravintoon liittyvää. Liikuntaa ja palautumista, mielen- ja stressinhallintaa tavallisille, aikuisille naisille. Työkaluja esimerkiksi sokerikoukusta eroon pääsemiseen. 

 

❥ Saat materiaalin käyttöösi neljän viikon aikana,  mutta se on vasta alku muutokselle! Henkilökohtainen tuki on tarjolla aina, kun sitä tarvitset ja ryhmän vertaistuki on saatavilla koko ajan. 


❥ Yksi edullinen kertamaksu, ei kuukausimaksuja! Materiaali verkkokurssille on käytössäsi pysyvästi, joten voit palata lukemaan ohjeita tai selaamaan ruokavinkkejä, aina kun haluat. 

❥ Verkkovalmennuksen naisyhteisö KokoNainen Facebookissa kannustaa, tukee ja motivoi! Ryhmässä voit jakaa kaikkia naiseuteen liittyviä asioita ja jäsenyytesi ryhmään on pysyvä!

Osta ROUVA KETO®KokoNainen- verkkovalmennus uudistuu! Tule mukaan upeaan naisjoukkoon joulukuussa!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube