PYSYVÄ ELÄMÄNTAPAMUUTOS

Miksi valita ROUVA KETO® KokoNainen- verkkovalmennus?

❥ Ainoa vain naisille suunnattu ketogeeniseen elämäntapaan ja muutokseen ohjaava, naisen ohjaama valmennus. Kokonaisvaltaisempi ajattelu ja uusi näkökulma, tavoitteena pysyvä elämäntapamuutos.

Laaja materiaali, joka ottaa huomioon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, kivijalkana terveellinen ja herkullinen ravinto. Ohjaus ruokavalioon, runsaasti tietoa, neljän viikon ruokaohjeet + bonusohjeet, kauppalista ja paljon muuta ravintoon liittyvää. Liikuntaa ja palautumista, mielen- ja stressinhallintaa tavallisille, aikuisille naisille. Työkaluja esimerkiksi sokerikoukusta eroon pääsemiseen. 

 

❥ Saat materiaalin käyttöösi neljän viikon aikana,  mutta se on vasta alku muutokselle! Henkilökohtainen tuki on tarjolla aina, kun sitä tarvitset ja ryhmän vertaistuki on saatavilla koko ajan. 


Yksi edullinen kertamaksu, ei kuukausimaksuja! Materiaali verkkokurssille on käytössäsi pysyvästi, joten voit palata lukemaan ohjeita tai selaamaan ruokavinkkejä, aina kun haluat. 

❥ Verkkovalmennuksen naisyhteisö KokoNainen Facebookissa kannustaa, tukee ja motivoi! Ryhmässä voit jakaa kaikkia naiseuteen liittyviä asioita ja jäsenyytesi ryhmään on pysyvä!

Osta ROUVA KETO®KokoNainen- verkkovalmennus täältä!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube