KETOGEENINEN RUOKAVALIO

Ketogeeninen ruokavalio on yksinkertainen, helppo, terveellinen ja hyvä tapa syödä. Se on nautiskelijan ruokavalio.

 

Ketogeeninen ruokavalio on vähän hiilihydraatteja, kohtuullisesti proteiinia ja runsaasti hyvää rasvaa sisältävä ruokavalio.

Hiilihydraatit ruokavalioon saadaan kasviksista ja marjoista, pähkinöistä, siemenistä, erilaisista ketoleivistä ja rasvaisista maitotuotteista. Hyvää rasvaa on kaikki luonnollinen rasva ja proteiinia syödään kohtuullisesti, suositusten mukainen määrä ja suositaan yksinkertaisia ja alkuperäisiä raaka- aineita. 

Ketogeenisellä ruokavaliolla elimistö muuttuu sokeripolttoisesta rasvapolttoiseksi. Elimistö menee ketoosiin, joka on luonnollinen aineenvaihdunnan tila. Ketogeeninen ruokavalio ei tarkoita niukoilla kaloreilla elämistä, vaan ravinnon makroravinteiden suhteiden muuttamista ja terveellisten valintojen tekemistä. 

Ketogeeninen ruokavalio tukee elimistösi toimintaa.  Ketogeenisellä ruokavaliolla on mahdollista pudottaa tehokkaasti painoa ja lisätä omia energiatasoja. Ketogeenisellä ruokavaliolla on paljon myönteisiä vaikutuksia kehon normaaliin toimintaan.

Olethan perusterve ja vailla lääkityksiä, kun aloitat ruokavalion. Tarvittaessa sinut ohjataan ravintoneuvojan tai -terapeutin ohjaukseen. Jos sinulla on perussairaus tai lääkitys, keskustele ruokavalion aloituksesta lääkärisi kanssa.

Tämä valmennus ei anna hoitosuosituksia, sairaanhoidollista tai lääketieteellistä ohjausta.

 

 

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube